autocar

S-a deschis Privilege Automotive, cel mai nou si exclusivist showroom auto din Bucuresti

Pe 7 noiembrie 2022, s-a deschis Privilege Automotive, cel mai nou și exclusivist showroom auto din București. Pe lângă gama extrem de variată de automobile și modelele de lux, Privilege Automotive oferă ca beneficii consultanță în leasing, finanțare rapidă, sistemul de buy back, garanție cât mai mare la achiziție de până la 24 de luni, cât și consiliere la înmatriculare/asigurare.

„Este o lansare importantă pentru mine. În 2012 am deschis prima mea companie, iar azi, 10 ani mai târziu, după o călătorie plină de entuziasm, dar și încercări, deschiderea Privilege Automotive marchează cumva celebrarea celor 10 de ani de antreprenoriat. Acest fapt face cu atât mai mult specială această lansare, căci am pus în acest showroom toată experiența mea adunată în toți aceștu ani. Cred cu tărie că ne diferențiem de tot ceea ce este pe piață prin calitatea excepțională a client service-ului. Ne interesează să vindem, dar mai tare ne interesează să vinem corect și bine, iar oamenii să vină la noi nu numai pentru mașinile de lux, dar și pentru o interacțiune de lux.”, a declarat Dragoș Dumitrașcu, Director General, Privilege Automotive.

Aceasta este doar prima lansare dintr-o serie de multe altele ce vor urma. În primăvara anului 2023, Dragoș Dumitrașcu și-a propus lansarea unei platforme care să aducă digitalizarea procesului de vânzare-cumpărare în industria automobilistică din România, cu focus pe inovație și dezvoltare tehnologică, în toata țara, nu doar local în București. Platforma este deja funcțională, însă, în acest moment, se poate face doar rezervare online, urmând ca achiziția să se realizeze la showroom-ul nou lansat, Privilege Automotive.

Evenimentul de lansare a avut loc în compania partenerilor, finanțatorilor, colaboratorilor, prietenilor și familiei, dar și în compania mai multor persoane publice de referință din mediul de business din România.

Privilege Automotive pune la dispoziție pachete de servicii complete, la prețuri competitive în piață, beneficiind de suportul tuturor partenerilor săi pentru a crea o comunitate de clienți bazată pe corectitudine și servicii premium.

Valorile care ghidează Privilege Automotive sunt transparența, flexibilitatea, rapiditatea, încrederea și loialitate, iar misiunea pe care și-o asumă este aceea de a asigura un alt nivel al experienței de cumpărare, adaptat la nevoile consumatorilor din anul 2022.

Sursa: Financialintelligence.ro